**Malzemeler** * 1 kg patlıcan * 4 diş sarımsak * 50 ml süzme yoğurt * 30 g Tereyağ * 900 g orta yağlı kıyma * 1 tatlı kaşığı domates salçası * 1 sivri biber * 1 kırmızı kapya bibe…

Malzemeler
1 kg patlıcan 4 diş sarımsak 50 ml süzme yoğurt 30 g Tereyağ 900 g orta yağlı kıyma 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 sivri biber 1 kırmızı kapya biberi Tuz Karabiber
Hazırlanışı
Patlıcanları yıkayın. Üzerlerini çatalla delip fırında ya da ocakta közleyin. Közlenen patlıcanların kabuklarını soyup ince doğrayın ve bir servis tabağına alın. Sarımsakları ezip süzme yoğurda ekleyin. Tereyağı bir sos tenceresinde eritin.
Akis
Fırında baharatlı patates, patatesin lezzetine lezzet katan baharat ve aromalarla harmanlanmış, fırında piştiği için çok…
Akis
**KAÇ KİŞİLİK** 4 kişilik **HAZIRLAMA SÜRESİ** 5 dakika **PİŞİRME SÜRESİ** 15 dakika **Brokolili Karnabahar Salatası Tar…
Akis
**Kaç Kişilik** 2 kişilik **Hazırlama Süresi** 20 dakika **Pişirme Süresi** 0 dakika **Malzemeler** * **1 adet** orta bo…
Akis
Manevi incelikler, gündelik hayatın içine saklı güzelliklerle birleşince kalbe huzur verir. Bu yazıda içsel yolculuğun z…